Probion Basic (dos: 1-3 tabl 1-4 ggr/dagl)

180 kr

Var vänlig ange följande:
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Probion Basic 150 tabl/burk                                                                     

(dos: 1-3 tabl 1-4 ggr/dagl)

Du har säkert hört hur viktiga våra bakterier är i mag- och tarmkanalen. Men hur vet man vilken produkt man ska välja?

Hos Gos Balans har vi valt ut de vi tror mest på. Den är framtagen av Leg Läkare Lennart Cedgård från Göteborg. Probion  är också vetenskapligt testad på Sahlgrenska sjukhuset. 

Du väljer på Probion Basic vid trög, långsam tarm.

Forskning ProBion

ProBion Innovation Sweden AB (PISA) ett biotekniskt forskningsföretag som drivs av 6 forskare i Göteborg.

PISA utför både kliniska och grundvetenskapliga studier om effekten av probiotika mot olika sjukdomar såsom cancer i tjocktarmen , ämnesomsättningssjukdomar , celiaki infertilitet och Irritable Bowel Syndrome (IBS.)

De samarbetar även med universitet, sjukhus och institutioner runt om i världen, bland annat University of Katmandu, Nepal, ett land med extrem fattigdom. PISA och Lennart Cedgård tror att deras forskning kraftigt kan förbättra hälsan och kvaliteten hos dessa människor.

För att lösa det problemet har Lennart Cedgård och Wasa Medicals utvecklat ProBion, ett kosttillskott med en unik produktionsteknik som garanterar 70 – 90 % levande och oskadade bakterier efter förvaring 30 månader i rumstemperatur. ProBion-tabletterna är bland annat 50-100 gånger torrare än traditionella kapslar, vilket ökar deras hållbarhet. Dessutom skyddas bakterierna från magsyrorna på vägen ner till tarmen genom skyddande slembildande molekyler och ProBion innehåller även ”matpaket” som ger bakterierna näring för att maximera deras effektivitet. Alla ProBion-produkter är även laktos- och sojafria.

– Om du ska få i dig mjölksyrebakterier så är det livsviktigt att de är oskadade och levande, förklarar Lennart Cedgård.Produkter

Handla

Information